Sandaler Kvinder Diamant Medium Efterligning Hæl Fzhly wURfFqA Sandaler Kvinder Diamant Medium Efterligning Hæl Fzhly wURfFqA Sandaler Kvinder Diamant Medium Efterligning Hæl Fzhly wURfFqA Sandaler Kvinder Diamant Medium Efterligning Hæl Fzhly wURfFqA Sandaler Kvinder Diamant Medium Efterligning Hæl Fzhly wURfFqA Sandaler Kvinder Diamant Medium Efterligning Hæl Fzhly wURfFqA

Sandaler Kvinder Diamant Medium Efterligning Hæl Fzhly wURfFqA

Rune Stentoft - 24.10.18

André Gomes blev i sommers udlejet til Everton fra Barcelona for denne sæson, men debuten har ladet vente på sig. Den kom så endelig i weekenden hjemme mod Crystal Palace.
Aeroaz W cortiz Orange 3 Adizero Ubersonic 000 Adidas Til Tennissko Kvinder Naalre TW8vtna
En skade har fraholdt den udlejede europamester i at spille for Everton indtil sidste weekend. Her var Gomes med fra start i sejren over Crystal Palace. Barca-spilleren spillede en god kamp i de 81 minutter han fik på banen og han blev klappet fra banen, da han blev skiftet ud.

I går udtalte han sig så om sin første kamp for den blå Liverpool-klub. 'Det var en god følelse at få min debut. Jeg havde ventet længe på dette øjeblik. Jeg er meget glad for sejren, det mener jeg er det vigtigste. Jeg nød det meget' sagde han til Everton TV.

Han tilføjede: 'Det var mine første minutter og jeg vil fortsætte med at blive bedre og komme i bedre form. Det var en god kamp. Det var godt for mig at føle mig komfortabel og selvsikker' lød det fra ham.

André Gomes følte sig ikke helt glad i Barcelona, men glæden har han genfundet i det engelske. 'Jeg synes, at Premier League er mere intens end spansk fodbold. Det er den største forskel og jeg er virkelig glad for at være her'.

Den udlejede Barca-spiller knyttede også en kommentar til støtten fra Everton-fansene, der klappede ham fra banen. 'Det var virkelig rart. Supporterne var med mig hele tiden og med holdet, så jeg er virkelig taknemmelig for at være her" afsluttede han.

.:FORSIDE:.